Toimitusehdot ja rekisteriseloste

Kilpisjärven Ladut ry:n verkkokauppa


Palvelun kuvaus

Kilpisjärven Ladut ry:n verkkokaupasta voit ostaa Kilpisjärven Ladut ry:n ylläpitämille moottorikelkkareiteille uralupia. Uralupa on aina moottorikelkka kohtainen. Uraluvat ovat voimassa lumipeitteisenä aikana ja niitä on mahdollista ostaa kaudeksi (1.10-30.9), viikoksi tai vuorokausiksi. Tosite maksetusta uraluvasta toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

Palvelun ylläpitäminen
Kilpisjärven Ladut ry pyrkii tiedottamaan käyttäjille etukäteen palvelussa tapahtuvista muutoksista sekä huoltokatkoista. Palvelu on käytettävissä ympärivuorokauden.

Maksupalveluntarjoaja ja maksutavat
Maksunvälityspalvelun tarjoajana toimii Checkout Finland oy.

Maksu pankkipainikkeilla
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.

Maksu luottokorteilla
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..
Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Tietoturva maksuliikenteessä
Maksaminen ja maksamiseen liittyvien tietojen välitys tapahtuu pankin tai luottokunnan SSL-salatun käyttöliittymän kautta, joten mitään luottokortti- tai pankkiyhteystietoja ei tallenneta Kilpisjärven Ladut ry:n palvelimelle.

Luvan peruuttaminen
Uraluvan voi peruuttaa ainoastaan valvova viranomainen. Luvan peruuttamisesta peritään 25,00€ käsittelymaksu.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kilpisjärven Ladut ry ei ylläpidä henkilötietorekisteriä.

Kilpisjärven Ladut ry ei luovuta tietoja eteenpäin suoramarkkinointiin, etämyyntiin tai markkina- ja mielipidetutkimuksiin.

Moottorikelkkailijan lupaehdot
Ostaessasi luvan sitoudut noudattamaan näitä lupaehtoja

  • Kilpisjärven reittikartta ja uralupa on pidettävä aina mukana. Reittikartan saat Kilpisjärven Nesteeltä, Lapland Hotels Kilpiksestä, Majatalo Haltinmaasta, Kilpisjärven Retkeilykeskuksesta, Arctic Polarista sekä Tundreasta esitettyäsi luvan tai voit tulostaa sen tästä.
  • Kilpisjärven Ladut ry huolehtii moottorikelkkalupien myynnistä hallinnassaan olevilla ajourilla.
  • Lupa on voimassa vasta kun se on maksettu ja sen lupatyyppi ja alkamisajankohta on merkitty.
  • Uralupa oikeuttaa ajamaan moottorikelkalla Kilpisjärven Ladut ry:n alueella olevilla merkityillä ajourilla lumipeitteisenä aikana. (katso kartta)
  • Lupa ja siihen liitetyt mahdolliset erityisehdot on pidettävä mukana.
  • Luvan haltijan on korvattava, vahinko, jonka hän tai hänen ohjaamansa ajoneuvo mahdollisesti aiheuttaa.
  • Lupa voidaan peruuttaa välittömästi jos sen haltija rikkoo lupaehtoja, eikä noudata voimassa olevia maastoliikenteen säädöksiä tai määräyksiä.
  • Liikkuminen tämän luvan ehdoilla tapahtuu omalla vastuulla ja lupa on tarvittaessa näytettävä valvontaan oikeutetulle henkilölle.
  • Lupa perutaan, jos kelkkailija rikkoo määräyksiä tai maastoliikennelakia.

Kelkkailijan tulee kunnioittaa luontoa:
Ei tuhlaa, ei roskaa, ei melua, tuo jätteensä pois maastosta ja ottaa huomioon muut luonnossa liikkujat!

Ystävällisin terveisin
Kilpisjärven Ladut ry
99490 Kilpisjärvi
Y-tunnus: 1086416-0

Kilpisjärven Ladut ry:n uralupia koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä
044 5293341 Antti Pöykkö
050 5918109 Sauli Vanhapiha
asiakaspalvelu@kilpisjarvenladut.fi
Kiireellisissä asioissa suosittelemme ottamaan yhteyttä puhelimitse.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä

KILPISJÄRVEN LADUT RY
Yhteystiedot:
99490 KILPISJÄRVI
Y- tunnus 1086416-0

2. Rekisteröidyt

Uraluvan ostajat

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

• Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:
• asiakassuhteen hoitaminen
• palveluistamme kertominen

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:
Yhteystiedot
• nimi
• osoite
• sähköposti
• puhelinnumero
• lääni
• maa
• moottorikelkan rekisterinumero
• luvan alkamispäivä ja kellonaika

5. Rekisteröidyn oikeudet

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

• asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Jos ette luovuta tietoja:
Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin

8. Käsittelyn kesto

• Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa
• Lupakauden ajan
• Kun asiakas pyytää tietojensa poistamista

9. Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

12. Tietojen säilyttäminen

Sähköiset luvat säilytetään kolmannen osapuolen tarjoamassa webhotellissa.