Toimitusehdot

Kilpisjärven Ladut ry:n verkkokauppa


Palvelun kuvaus

Kilpisjärven Ladut ry:n verkkokaupasta voit ostaa Kilpisjärven Ladut ry:n ylläpitämille moottorikelkkareiteille uralupia. Uralupa on aina moottorikelkka kohtainen. Uraluvat ovat voimassa lumipeitteisenä aikana ja niitä on mahdollista ostaa kaudeksi (1.10-30.9), viikoksi tai vuorokausiksi. Tosite maksetusta uraluvasta toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

Palvelun ylläpitäminen
Kilpisjärven Ladut ry pyrkii tiedottamaan käyttäjille etukäteen palvelussa tapahtuvista muutoksista sekä huoltokatkoista. Palvelu on käytettävissä ympärivuorokauden.

Maksupalveluntarjoaja ja maksutavat
Maksunvälityspalvelun tarjoajana toimii Checkout Finland oy.

Maksu pankkipainikkeilla
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.

Maksu luottokorteilla
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..
Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Tietoturva maksuliikenteessä
Maksaminen ja maksamiseen liittyvien tietojen välitys tapahtuu pankin tai luottokunnan SSL-salatun käyttöliittymän kautta, joten mitään luottokortti- tai pankkiyhteystietoja ei tallenneta Kilpisjärven Ladut ry:n palvelimelle.

Luvan peruuttaminen
Uraluvan voi peruuttaa ainoastaan valvova viranomainen. Luvan peruuttamisesta peritään 25,00€ käsittelymaksu.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kilpisjärven Ladut ry ei ylläpidä henkilötietorekisteriä.

Kilpisjärven Ladut ry ei luovuta tietoja eteenpäin suoramarkkinointiin, etämyyntiin tai markkina- ja mielipidetutkimuksiin.

Moottorikelkkailijan lupaehdot
Ostaessasi luvan sitoudut noudattamaan näitä lupaehtoja

  • Kilpisjärven reittikartta ja uralupa on pidettävä aina mukana. Reittikartan saat Kilpisjärven Nesteeltä, Lapland Hotels Kilpiksestä, Majatalo Haltinmaasta, Kilpisjärven Retkeilykeskuksesta, Arctic Polarista sekä Tundreasta esitettyäsi luvan tai voit tulostaa sen tästä.
  • Kilpisjärven Ladut ry huolehtii moottorikelkkalupien myynnistä hallinnassaan olevilla ajourilla.
  • Lupa on voimassa vasta kun se on maksettu ja sen lupatyyppi ja alkamisajankohta on merkitty.
  • Uralupa oikeuttaa ajamaan moottorikelkalla Kilpisjärven Ladut ry:n alueella olevilla merkityillä ajourilla lumipeitteisenä aikana. (katso kartta)
  • Lupa ja siihen liitetyt mahdolliset erityisehdot on pidettävä mukana.
  • Luvan haltijan on korvattava, vahinko, jonka hän tai hänen ohjaamansa ajoneuvo mahdollisesti aiheuttaa.
  • Lupa voidaan peruuttaa välittömästi jos sen haltija rikkoo lupaehtoja, eikä noudata voimassa olevia maastoliikenteen säädöksiä tai määräyksiä.
  • Liikkuminen tämän luvan ehdoilla tapahtuu omalla vastuulla ja lupa on tarvittaessa näytettävä valvontaan oikeutetulle henkilölle.
  • Lupa perutaan, jos kelkkailija rikkoo määräyksiä tai maastoliikennelakia.

Kelkkailijan tulee kunnioittaa luontoa:
Ei tuhlaa, ei roskaa, ei melua, tuo jätteensä pois maastosta ja ottaa huomioon muut luonnossa liikkujat!

Ystävällisin terveisin
Kilpisjärven Ladut ry
99490 Kilpisjärvi
Y-tunnus: 1086416-0

Kilpisjärven Ladut ry:n uralupia koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä
044 5293341 Antti Pöykkö
050 5918109 Sauli Vanhapiha
asiakaspalvelu@kilpisjarvenladut.fi
Kiireellisissä asioissa suosittelemme ottamaan yhteyttä puhelimitse.